Renée Katrin Bechmann

Vi er kjempefornøyde med de lekre putene Janicke har laget til oss!

Hun kan lage puter til deg også – i akkurat de fargene som passer hos deg. Anbefales på det varmeste!

Mette Natvig

Janicke treffer min smak 100%! Hun er en kreativ og dyktig kunstner. Ønsker du deg noe spesielt, ta kontakt med AL VI by Janicke, du vil ikke angre. Alt er håndlaget. Stoffene er tilpasset akkurat deg. Sett i relasjon til at alt er håndlaget og tilpasser den enkelte , er prisen Janicke tar ikke noe å klage på. Hvis du vil ha en kjole eller annet tøy ingen andre har, er AL VI by Janicke akkurat det du trenger. HURRA!

Hildegunn B. Konglevoll

Hei Jeg har fått Janicke til å lage en offwhite  kjole med ull og silke. Laget nøyaktig etter mine mål. Det er helt klart den flotteste kjolen jeg har og som jeg har fått flest komplimenter for. Anbefaler Alvi by Jannicke på det varmeste. Nydelig kvalitetsprodukter, fantastisk service og perfekt resultat.  Det neste på ønskelisten er nye puter til sofaen.

Hilsen Hildegunn B. Konglevoll

Mari Theres Skov

Pute:

Staselig stor pute i fin fargekombinasjon som ble tilpasset i forhold til øvrig interiør. Flott håndverk med nydelige  detaljer.


Veske:

Fin crossover-veske i sarte sjøgrønne farger med innslag av litt blått 💎 Vesken er pent foret og har innerlomme. Den er laget etter ønskede farger og mål og tilfredsstiller helt klart!